Batıkent Tadilat Dekorasyon - Bağlıca Tadilat Dekorayon

Evinizi boya yaptırmayı düşünüyorsanız duvarlarınızın kirden ve yağdan arınmış olması gerekmektedir. Duvarlarınız suya veya neme maruz kalarak alçısında veya boyasında kabarmalar mevcutsa buralar iyice kazınmalı ve eğer gerekiyorsa alçı çekilerek zemin boyaya hazır hale getirilmelidir. Her türlü boya, desenli boya, saten alçı ve kartonpiyer işlerinizde Batıkent boya badana irtibata geçerek ustalarımızdan boya ve fiyat konusunda bilgi alabilirsiniz. Duvarlarınızda bulunan delikler alçıdaki çarpmadan kaynaklı izler ve düz olmayan yerler saten alçı çekilerek düzeltilmeli gerekiyorsa zımpara atılarak boya yapmaya hazır hale getirilmelidir.

Evinizde dekorasyon yaptıracaksanız işe başlamada önce size hitap eden renkleri belirlemenizde yarar vardır. Evinizde nasıl bir şey yapmayı düşündüğünüz ve dekorasyon sonrası beklentileriniz önemlidir. Evinizde sizin ve sevdiklerinizle birlikte rahat yaşayabileceğiniz bir ortam oluşturmak için Bizimle irtibat kurarak tecrübeli ustalarımızdan yararlanabilirsiniz. Lila, aqua, mine gibi mavi rengin tonlarını kullanarak sizi dinlendiren rahatlatan bir ortam oluşturabilirsiniz. Batıkent tadilat dekorasyon olarak zemin döşemelerinin rengini duvardaki renklerden biraz koyu renk tonunda seçmenizi öneriyoruz. Batıkent başta olmak üzere Ankara genelinde her türlü tadilat ve dekorasyon işlerinde Batıkent tadilat ile iletişime geçerek ustalarımızdan tadilat dekorasyon hakkında her türlü bilgiyi alabilir ücretsiz keşif hizmeti talebinde bulunabilirsiniz. 
Ayrıca Bağlıca Tadilat Dekorasyon ile de iletişime geçerek her türlü tadilat, dekorasyon, boya ve badana işlerinizi de uygun fiyata yaptırabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Batıkent Tadilat Dekorasyon - Ümitköy Tadilat Dekorasyon